Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Završena provedba projekta Bolero j.d.o.o.

Nakon 12 mjeseci provedbe završio je projekt Bolero j.d.o.o. – KK.08.2.1.14.0038. Projekt se provodi u sklopu poziva: Provedba shema za razvoj poduzetništva – Razvoj poduzetništva u gradu Kninu koji je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projekt Bolero j.d.o.o. ima je za cilj povećanje konkurentnosti tvrtke Bolero j.d.o.o. iz Knina, a što je i provedbom i ostvareno. Ukupna vrijednost projekta, koja je odobrena, iznosila je 498.441,50 kuna, a iznos EU sufinanciranja je 418.690,86 kuna ili 84% vrijednosti projekta. Aktivnosti projekta su bile:

•           Ulaganje u materijalnu imovinu

•           Marketing i promocija usluga

•           Upravljanje projektom

•           Promidžba i vidljivost

Projekt je omogućio dugoročnu konkurentnost tvrtke Bolero j.d.o.o., ali i gospodarstva grada Knina, budući da će povećati prihode, te zaposlenost na navedenom području. 

Nabava opreme Bolero j.d.o.o.

U sklopu projekta Bolero j.d.o.o., koji se provodi u sklopu poziva: Provedba shema za razvoj poduzetništva – Razvoj poduzetništva u gradu Kninu, financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj provedena je aktivnost Ulaganje u materijalnu imovinu, koja se sastojala od nabavke sljedeće opreme koja će povećati konkurentnost tvrtke Bolero j.d.o.o. (cilj projekta): šator, perilica suđa, stroj za rezanje, konvencionalne pećnice, roštilj, ledomat, rashladni uređaj, mikrovalne pećnice, napa, posuđe i pribor za jelo, kante, stolovi, plinske peći, klupe, radni stol, ormar, peć za pizzu, hladnjaci, pekač palačinki i toster.

Završna konferencija projekta Bolero j.d.o.o.

Jučer je u prostorijama udruga Sveti Bartolomej Knin održana završna konferencija projekta Bolero j.d.o.o. Riječ je o projektu koji je sufinanciran od Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu poziva: Provedba shema za razvoj poduzetništva – Razvoj poduzetništva u gradu Kninu. Projekt Bolero j.d.o.o. ima je cilj povećanje konkurentnosti tvrtke Bolero j.d.o.o. iz Knina. Ukupna vrijednost Projekta je iznosila 498.441,50 kuna, a odobrena bespovratna sredstva iznose 418.690,86 kuna ili 84% vrijednosti projekta. Razdoblje provedbe projekta je bilo 12 mjeseci, a aktivnosti projekta su bili:

•              Ulaganje u materijalnu imovinu

•              Marketing i promocija usluga

•              Upravljanje projektom

•              Promidžba i vidljivost

Više informacija o EU fondovima posjetite stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU: www.strukturnifondovi.hr.

 Za više informacija kontaktirajte:

BOLERO j.d.o.o.

Dr. Franje Tuđmana 12
22 300 Knin
www.bolero-knin.hr
E-mail: valerij@net.hr

vegetarijanska tortilja
novo
veganski rižot od gljiva
novo